Roskilde Domkirke og Vikingsmuseet set udefra Roskilde FjordInfo

Ideel lejlighed for håndværkere og firmarelateret personer i Roskilde

Vi har gode erfaringer med erhvervsrelateret udlejning. Derfor tilbyder vi også op til 25% rabat for længerevarende ophold for firmaer som skal bruge en base for deres folk i Roskilde. Det der adskiller os fra de andre B&B’er i Roskilde er at vi har privat indgang, privat badeværelse og privat køkken samt privat terrasse til hvert værelse. Så lejligheden bliver helt ens egen, og det er vores erfaringer er populært.

Stille villakvarter

Huset er placeret i et stille villakvarter, så ingen trafikstøj, larmende fester eller metrobyggeri til at ødelægge nattesøvnen. Vi har en dejlig have og to skønne terrasser som vi stiller til rådighed for vores gæster. Området ligger på en kuperet grund og huset blev bygget i 60ene.

Det offentlige ind til København

Bus 600S og 358 kører ind til Roskilde station på 5 min. Herfra tager det 30 min til Nørreport og 25 min til Københavns hovedbanegård. Slip for alle parkeringsbøderne i København og den stressende bytrafik. Den letteste måde at komme rundt og se seværdighederne i København som Tivoli, Det kongelige teater, Amalienborg, strøget og operahuset.

Værelserne

Vi har to værelser vi lejer ud fuldt møbleret og med alle de fornødenheder man har brug for. Begge værelser har hotelstandard, og der er oprydning når man forlader stedet eller en gang om ugen, hvis man bor der i længere tid.

Der er gratis parkering hos os, hvis i ankommer i bil.

booking online

Er der yderligere ønsker eller spørgsmål er i velkomne til at skrive eller ringe til os.

Mvh

Robert og Rikke